nieuwe-cover
Ja, ik steun mensen met een gehoor- en evenwichtsaandoening

Als je te maken hebt met (plotselinge) slechthorendheid, tinnitus of duizeligheid en evenwichtsproblemen is de impact op je leven groot. En het aantal mensen met een gehoor- en evenwichtsaandoening stijgt. De oplossing ligt in voorlichting, preventie en onderzoek. Daarom zet Hoormij·NVVS alles op alles. Bovendien behartigen we jouw belangen bij het ministerie van VWS, zorgverzekeraars, audiciens en audiologen. Mede dankzij jouw hulp kunnen wij hét verschil maken en ons werk voortzetten. Fijn dat je ons helpt.

Wist je dat ziektekostenverzekeraars soms een deel van lidmaatschap vergoeden? Hoormij·NVVS is een ANBI. Als je jaarlijks - gedurende vijf jaar - hetzelfde bedrag doneert, kun je dit als een periodieke gift aftrekken van de belasting. 

Steun ons en word lid

Ik doneer eenmalig:  

> Een eigen bedrag

 

Indien u automatische incasso wenst, graag uw IBAN nummer hieronder invullen.

Toelichting BIC 1
Als u een geldig IBAN nummer heeft ingevoerd dan wordt automatisch het juiste BIC nummer ingevuld. Dit werkt alleen bij Nederlandse bankrekeningen.

 

Mijn gegevens

 

Communicatie


Mijn interesse


Meerdere interesses? Log na aanmelding in op Mijn Hoormij en zet meer vinkjes bij subinteresses.


Naar het opgegeven e-mailadres wordt een bevestiging gestuurd. Door te klikken op de link in die mail wordt de aanmelding bevestigd.

Hartelijk dank!

* = verplicht veld